sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kassikaupalla kotiin kannettavaa


Rakastan kirpputoreja!

Lähdettiin viikonloppureissulle Ruotsiin, Luulajaan tarkoituksena mennä käväseen Ruotsin suurimmassa kirpputoritapahtumassa, Arcus Sveriges Största Fyndmarknad:ssa. Kannatti kyllä lähtä! Olipa tosiaan suuri tapahtuma ja myytävää aivan laidasta laitaan. Hinnat vaihteli myyjien välillä jonkin verran mutta kyllä sieltä olisi lähtenyt mukaan vaikka mitä ostettavaa. Samalla reissulla käytiin myös Luulajassa parissa muussakin kierrätysmyymälässä ja tässä on vähän makua siitä mitä sieltä lähti mukaan...Omppulautanen/-tarjotin, 60-luvulta.Hassut "kulmakarvat" omaava suurikokoinen Pinokkio-pullonavaaja.Esikoinen valitsi ison kasan leluja ja tässä äidille mieluisimmat.Pipariakkapurkki, joka oli täynnä vanhoja piparimuotteja.


 

Max hampurilaisketjun muumikeräilylaseja vuodelta 2004.
Ostin useita kasseja kankaita, kun osa kankaista oli 1 euron pusseissa.

Tässä niistä vain murto-osa, kun osa jotku niistä oli sellaisiakin jotka ei silmääni miellyttänyt - lähtevät jollekkin toiselle eteenpäin.Ihanat, rautaiset kukkaruukkutelineet.Herkullisen vihreä herätyskello.Mansikkainen essu.Keväinen keittiöpyyhe.Kukanmallinen pöytälamppu.Kyllä Ruotsissa ollaan kierrätyksessä paljon edellä Suomea. 
Hinnatkin on vielä kirpputoritasoa!Lisäys. Mikähän blogissani nyt mättää kun kommentteja katoaa ja bloggausten 
päivämäärät muuttuu... :(

11 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Kirpputoreilta tulee tehtyä vähän liikaakin löytöjä... Reissaamisessa on ihan huippuja, jos pääsee uusille kirppareille kiertelemään. =) Eikä kyllä oikein enää ja varsinkaan kotihoidontuella raski kaupasta ostaa muuta kuin ruokaa. =)

  VastaaPoista
 2. Huippulöytöjä!
  Mullakin on tapana aina matkoilla (niin koti- kuin ulkomaanmatkoilla) käydä koluamassa kirpputorit. Tukholmassa on hiukan hinnakkaampaa, mutta usein silti halvempaa kuin Helsingissä.

  VastaaPoista
 3. Aaaawwww tuo herätyskello <3 Olen kateudesta vihreä! Saanko udella paljonko maksoit tuosta?

  VastaaPoista
 4. No vau, kade olen. Aivan mielettömän upeat löydöt ja niin alhaiset hinnat. Kyllä sieltä kivoja löytöjä tekee niin kuten monesta ruotsalaisesta blogista näkee.

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä. oikein kateeks käy. Ite en oo pitkään aikaan kirppareille päässyt. Mutta huomenna pääsen. Jee. ;)

  VastaaPoista
 6. Wau mitä löytöjä!

  Bloggerilla on ollut jotain ongelmia ja monesta blogista on kirjoituksia ensin hävinnyt ja sitten ne on palautettu, mutta kommentit hävinneet lopullisesti ilmeisesti.

  VastaaPoista
 7. Vitsi vieköön mitä löytöjä :)
  Täytyypä muistaa ens ruotsinreissul koluta kirppiksiä :D

  Bloggerin huoltokatkon jälkimainingeis katos kaikilta uusimmat tekstit, jotka sit palautu myöhemmin ja näin ollen päiväykset ja kommentit on sekasin...

  VastaaPoista
 8. Wau, mielettömiä löytöjä!!! Ja todelliseen kirppishintaan!!!

  Pitääkö tässä ruveta kesäksi miettimään kirppureissua ruottin puolelle!?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista ja kiitos tuosta bloggeri-infosta! Säikähdin jo että olenko ite sekoillut jotain. :)

  Tupu Pupuna, kello on tosiaan täysin toimiva ja maksoin siitä 2 euroa!

  Meillä on jo suunnitteilla lähtä kesällä kierteleen taas asuntovaunulla ruotsin puolelle ja tokihan matkaan kuuluu kirppisten koluaminen! Kesällä siellä onki paljon myös pihakirppiksiä yms. :)

  VastaaPoista
 10. huippuja löytöjä! olen monesti haaveillut tuosta luulajan kirppiksestä mutta aina se menee ohi...onko se jonakin tiettynä viikonloppuna vuodessa vai miten?

  ihania kangaslöytöjä-hieman vihreänä täällä :)

  VastaaPoista
 11. Hanna, juu se on kaksi kertaa vuodessa. Äitienpäivän ja isänpäivän tienoilla. :) Mies innostu kanssa heti ja ehdotti jo että lähtään uudestaan sitten syksyllä.

  VastaaPoista