perjantai 15. lokakuuta 2010

Perustunikamekkoja

Tässä on pari ihan perus tunikamekkoa. Kankaat näissä on vaan niiin ihania ettei tunikan malli tarvitse edes sen kummallisempia erikoisuuksia.




Kokeilin tähän siili/sienitunikaan ommella ensi kertaa tuollaisen kokomerkin. Saumuri vaan taas sylttäsi ommeltaan, niin tällä kertaa ompeleesta ei tullu täysin siistiä.




Kankaat lienevät kaikille tuttuja. :)

6 kommenttia:

  1. Ja nämä on kans niin suloisia...

    VastaaPoista
  2. Voi että, tuo siili&sieni-tunika on varsinkin aivan ihana.

    Mulla on valmiina mahdolliselle tulijalle (toivon mukaan joskus oltaisiin siinä tilanteessa...) miehen vanhoja 80-luvun vauvanvaatteita, kuten ihania froteebodyja ja neuleita. Sen vanhempia ja retrompia mulla ei (vielä) ole :D, mutta nuo "70´s-kuositkin" ovat kyllä aivan ihania.

    Kaiken kaikkiaan hienoja retrojuttuja sulla täällä vanha "nettiystäväni" ;) Ilmoittaudun lukijaksi! <3

    VastaaPoista
  3. Elisa, kiitos :)

    Tuulikello: Ihana kun löysit tänne. :)

    Toivon kyllä koko sydämestäni että teillekkin suodaan vielä oma pieni aarre. <3 Te oisitte todella ihania vanhempia.

    Tuollaiset vanhat retrovaatteet on ihania! Harmillista ettei mun tai miehen vanhoja oo säilytetty. Ois ollu kiva hypistellä nyt niitä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Juu, tosi kiva, että anoppi-to be oli niitä vaatteita säilyttänyt. Jospa tosiaan joku päivä saatais niille vaatteille se käyttäjäkin :) Täytyy vaan jaksaa uskoa niin.

    VastaaPoista
  5. Eksyin arvonnan kautta blogiisi ja tosi kiva blogi onkin, aloin lukijaksi =) Ja tosi kivoja nuo tunikat, itsekin juuri tein omalle tytölle samantyylisen tunikan, kangas kun puhuu puolestaan niin mallin ei tarvi olla erikoinen =)

    VastaaPoista
  6. Jenni_ki, mukava että löysit tänne :) Tervetuloa! Nimenomaan jos kangas on jo itsessään ihanaa niin ei mekon mallin tarvi olla mikään erikoisuus :)

    VastaaPoista