perjantai 2. syyskuuta 2011

Värikkäät pallerot

Olen ostanut muutama vuosi sitten tämän retron jalkavalaisimen kirppikseltä, 3 eurolla. Alunperin tämä oli valkoinen, mutta minua se ei miellyttänyt. Yritin silloin joskus maalailla lamppua violetiksi mutta pieleenhän se meni. Varastossa säilytyksessä ollut...osakseen jopa unohdin koko lampun olemassa olon. Noh, nyt kun taas vähän varastoa siivoilin löysin tämän ressukan ja päätin että nyt se laitetaan kuntoon kun valoa kaipailin olohuoneeseen että voisin iltojen hämärtyessä tehdä sohvalla käsitöitä. ;)


Valkoisesta versioista ei valitettavasti ole kuvia, mutta tästä nyt tällä kertaa lähdettiin...



Hioin vanhaa maalia vähän hiekkapaperilla pois ja aloin vaan maalaamaan...

En osannut päättää haluanko tästä punaisen vai pinkin, joten nyt sain molemmat :)








Ei ole kummoisia nämä "jälkeen"-kuvat mutta eiköhän näistä lopputulos
jollain tavalla tule esille. :)



Rentouttavaa viikonloppua teille! <3

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuli, persoonallinen. Ja jälkikin näyttää aika proolta. Miten sait siitä pinnasta nyt noin kiiltävän, kun eka yritys jäi selkeesti aika mataksi. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) En tosiaan osannu väriä päättää ja miehen mielestä kans kivan erilainen tuli tuolla tavalla. Alunperin ajattelin spraymaalata nuo mutta kun en tähän hätään löytäny halutun värisiä maaleja niin luotin taaskin hyväksi havaittuun Deco Acrylic maaleihin. Tuo maali ei kyllä petä, nytkin uusi projekti meneillään ja tuntuu että tämäkin onnistuu. :)

    VastaaPoista
  3. Täältä esimerkiksi löysin tietoa ko. maalista:

    http://www.hanart.info/article.php?story=2005070409143349

    VastaaPoista