sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Mansikkaista Peppiä


Selvästi jo kesä mielessä kun suunnittelen jo kesävaatteita. Molemmat muksut tarvitsee lähes kaikki uudet kesävaatteet kun ovat kasvaneet niin paljon viime kesästä. Ajattelin vähän keventää tätä urakkaa ja aloittaa vähän jo kesävaatteiden tekoa.

Jälleen kerran pieni tuunaus ompelus. Olen pari vuotta sitten ostanut itselleni kirpputorilta tämän pilkullisen mekon. Mekko on malliltaan kuitenkin niin huono että näytin siltä kuin odottaisin jatkuvasti. Muutaman käyttökerran jälkeen hylkäsin mekon ja nyt kun sen taas löysin sain idean, että tästähän voisi tulla kiva trikoinen mekko tyttärelle kesäksi.Valmiissa mekossa on uutta vain limenappi ja resorit. Mansikka on kahdesta vanhasta trikoopaidasta. Punainen tasku on Finnwearin paidasta ja vihreä tasku on äitiyspakkauksen puolipotkareista leikelty. :) Pinkki nappi on vanhasta paidasta irrotettu eli aikalailla kierrätettyä. En saanut kuviin vangittua mekon oikeaa väriä. On lähemmäs vadelmanpunaista.
Mies ehdotti taskujen laittoa ja kutsuikin valmista mekkoa "Peppimekoksi". :)Kaava on oma. Koko n. 86/92cm.


Huom arvonnasta! Jos en tavoita MERIAa ensi viikon torstaihin mennessä, suoritan arvonnan uudestaan. Tällä hetkellä aikataulu syistä, haluaisin saada kassin ommeltua valmiiksi piakkoin. :)

7 kommenttia:

 1. Aivan syötävän ihana mekkonen! :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana mekko. Jos mulla ois tyttö, niin tuommonen ois tosi mieleinen :) <3

  VastaaPoista
 3. Huikea mekko, ihanan kesäinen!

  VastaaPoista
 4. Todella kiva kesäinen mekko!! :)

  VastaaPoista
 5. Voi että nämä sun luomukset ovat aina niin ihania! <3 Todella ihania! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista <3

  VastaaPoista