lauantai 15. tammikuuta 2011

Uusi muumimuki: Sosuli

Tuleepa melkoisesti nyt näitä muumijuttuja mutta kun uutuuksia satelee, niin pitäähän niistä postata.

Arabialta on tulossa uusi muumimuki ja kulho - Sosuli.


Kuvat: Arabia Finland

"Kyseessä on viime vuonna oman mukinsa saaneen Hosulin kanssa naimisiin päräyttänyt morsmaikku, Sosuli. Kaksikolla oli itse asiassa niin kiire aviovaloja vannomaan, etteivät he edes ehtineet omiin häihinsä.

Rakastuneen parivaljakon osapuolet ovat varsin toistensa kaltaisia: kummatkin keräävät nappeja, ja luonteeltaan he ovat hieman hajamielisiä ja ujoja.

Kuten Sosulin piirteistä voi arvata, lemmenparin lapsi on Muumilaakson vipeltäjä Nipsu."
 Tekstiä lainattu: MTV3 sivuiltaMyös Hackmanilta on tulossa Hosuli ja Sosuli lusikat. 


Kuva: HackmanOiskohan tässä muumia nyt hetkeksi ja huomenna taidan postata jotain muuta. ;)

8 kommenttia:

 1. Ihania muumeja :)
  Näit katsoes tulee hirmuinen hinku saada kaikkea muumi sälää (meil ei noiden leikkijuttujen lisäks löydy ku kolem muumimukia). ennen en ole oikein perusanut muumeista, mut ellan muumifanituksen kautta tykästynyt itsekkin :D

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan värinen muumimuki! Tämä täytyy hankkia kokoelmiin! =)

  VastaaPoista
 3. Sani, ite oon ollu muumifani oikeestaan aina. <:) Vanhemmiten oon kiinnostunut enemmän noista "aidoista", vanhoista muumeista. Niistä Toven alkuperäisistä. Mutta olen keräillyt muumijuttuja jo pitkään, aloitin keräilyn jo monta vuotta ennenkuin meillä oli lapsia. Tämä taitaa nykyisin olla koko perheen yhteinen keräysharrastus. :D Mieskin innostunut..heh.

  VastaaPoista
 4. Oi joi, tuo tulee meille sitten ihan varmasti!! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana!Hankin ehdottomasti,joko tiedätte mikä muki poistuu?Yleensähän jokin olemassa oleva poistuu kun uusi tulee..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, yleensä joku vanha muki poistuu jos tilalle tulee samalta hahmolta uusi muki uudella kuvalla kuten esimerkiksi Nipsun kohdalla on käynyt. Kun näitä uusia mukeja tulee uusilla hahmoilla niin silloin ei yleensä mikään vanha muki poistu myynnistä. Muitakin muki uutuuksia tulossa ja myöskin lautasia yms.! Odotellaan vaan hetki että pääsee kuvia julkaisemaan. ;)

  VastaaPoista
 7. Heippa!
  Aivan ihastuttava blogi, tosi kivaa lukea (ja katsoa!!) arvostan suuresti ihmisiä joilla on silmää ja kättä sopivassa suhteessa! Lainasin tuosta sosulimukin kuvan kun en itse löytänyt arabian sivuilta!
  Jatka samaan malliin, tällaista lisää!

  L

  VastaaPoista
 8. Sain juuri Sosulin ja ystäväni on oikea muumien asiantuntija, mutta hän luuli Sosulin olevan Hosulin äiti. Ei se niin mennyt...

  Olen päättänyt etten kerää enää tavaraa. Vain elämyksiä ja kirjoja. Kirjoja ei ikinä lasketa, mutta en voi vastustaa pinkkiä.

  Lainaan tuota tekstiä ja linkitän blogisi.

  VastaaPoista