keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lumimyrskyn keskeltä pari mekkoa

Talvi sitten tuli ihan rytinällä. Yritin keittiön "keltaisen" lampunvalon alla kuvata nämä eilen valmiiksi saamaani mekkoa.

Tämä vihreä mekko oli alunperin minun paita. Ostin sen Lähetystorin "euronkassi"-päiviltä eli hintaa ei tullut juurikaan mitään. Minusta kuitenkin tuntui, että paita oli liian retro itse käytettäväksi, joten pienen silppuamisen jälkeen siitä tulikin kuopukselle mekko.


Kaava on oma sovellus. Käytin mallin suunnittelussa hyväksi alkuperäistä mallia ja mm. nappilista on hyödynnetty alkuperäisestä paidasta.


*  *  *  *  *

Tästä apinatrikoosta piti alunperin tulla esikolle paita, mutta kangasta ei ollutkaan riittävästi paitaan, joten piti taas miettiä mitä ihmettä sitten tekisin. Ehdin jo siis leikata hihat kun huomasin etteihän kankaan pituus riitäkkään paitaan. Piti taas soveltaa ja tekaisinkin kuopukselle mekon. Kokeilin ekaa kertaa tehdä tuollaiset ympyrätaskut. Vielä hiukan hiomista, mutta eiköhän nekin ala vähitellen luonnistua. :)
Lisänä siis tummanruskeeta trikoota ja resoria.


6 kommenttia:

 1. Mukava kun löysin blogiisi ja viihdyinkin hyvin;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista! :)

  Carula, voi kun mukavaa että viihdyit! Tule toki uudestaankin :)

  VastaaPoista
 3. Supers suloinen apinatunika.Taidanpa minäkin koittaa noita taskuja paitaan :)Muutenkin kivoja töitä ja juttuja sulla,täytyy syventyä oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Vekarana, kiitos :) Juu taskut onnistu ihan hyvin ensi yritykseksi ja varmasti jatkossa teen noita lisääkin.

  VastaaPoista