torstai 4. marraskuuta 2010

Melkoisen surkea viikko

Meillä ollaan vähän sairasteltu ja tämän äitin ompelukset on saanu jäädä pölyttymään ompeluhuoneeseen.

Voitte vaan kuvitella miten mua ottaa pannuun kun sitten tänään olisin saanut hetkisen ompeluaikaa, niin eiköhän ompelukone heti hajonnut!!! Kone peruuttaa nyt vaan...ei ajele eteenpäin ollenkaan. :( Yritin sammuttaa, laittaa langat uudelleen yms. mutta edelleen mennään vaan taaksepäin...

Omaksi piristykseksi sitten ajattelin ladata muutamasta ihanasta kankaasta taas kuvia...Tämä iiihana eläinkangas on jälleen kerran yhden lemppari suunnittelija luomus eli Alexander Henryn.


.... ja tässä muita ihania kankaita inspiraatioksi:
 
 kuva: kelanifabric


 
Paljon olisi kankaita leikeltynä, että kunhan tässä saa taas koneen pelittämään niin pääsisin valmiita töitä tännekkin päivittämään.
 

2 kommenttia:

  1. Meillä on sama lempparisuunnittelija! Alexander Henryllä on AIVAN IHANAT värit ja kuosit!

    Jos yhtään lohduttaa, ei ole täälläkään sairastelulta ja muultakaan ehtinyt tekemään mitään. Kaiken päätteeksi tänään kun vihdoin pääsin ompelemaan ja yritin väsätä velourpuseroa ja housuja, kummatkin menivät mönkään! Vaikka oli ihan perusjuttua...

    VastaaPoista
  2. Elisa, tsemppihaleja sinne!
    Mun kone lähtee nyt sitten tehtaalle takaisin takuuhuoltoon ja mitä mä nyt oikein teen!!? Monta viikkoa ilman konetta. :( Pitää käydä varmaan kurkkimassa saisko mummulta mitään vanhaa rouskua lainaksi.

    VastaaPoista