keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Raitaa ja talvileikkejä

Taas Arabialta puukkaa muumiuutuuksia. :) Tulossa on tietenki kesäsesonki muki ja kulho, tällä kertaa niissä esiintyy iiihana Pikku Myy.


Arabia jatkaa näissä kesäsesonki tuotteissa tuttua ja turvallista raitalinjaansa.

Tykkään kyllä ja tulee tottakai hommattua!Satuin löytämään netistä myös kuvaa tulevan talven (2011) muumien sesonkimukista! Ihmeellistä että se on julkaistu jo nyt vaikka se tulee tietoni mukaan myyntiin vasta lokakuun lopussa. Mutta tässäkin jatketaan tuttua linjaa, muumilaakson väkeä talvisissa puuhissa. :)Mitäs pidätte näistä? :)

5 kommenttia:

 1. Myyssä on hiukan omaan silmääni pöhköt värit, mutta on silti ihan kiva. Talvimuki on kaunis, mutta jokseenkin turhan samanlainen kun viimevuotinen :/ Kiva kun olit löytänyt kuvat, itsekin ajattelin rueta näitä jo etsimään! :) Molemmat näistäkin tulee kuitenkin meille, muumifani ei tingi ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Pakkohan nuokin on molemmat haalia :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään talvimukien teemasta. On kivaa kun voi sitten talvisin käyttää niitä jos useampana talvena tulee saman tyylisiä. Nytkin tuli ostettuu niitä 2 vitriiniin ja 2 käyttöön ;) Kesämukista en niin tykkää, mutta 2 niitä vitriiniin kumminkin tulee ;) Muumifani ei todellakaan tingi :D Heh heh!

  VastaaPoista
 4. Pakko saada molemmat muumit tähän taloon :)

  VastaaPoista
 5. Juu ei tosiaan muumifani tingi ;) Kaikki uutuudet tulee kyllä tähänkin taloon vaikkei oliskaan niin mieluinen.

  VastaaPoista