torstai 12. toukokuuta 2011

Helppoa saviruukkujen tuunausta

Innokkaana sisustan meidän parvekkeita kesäkuntoon ja nyt on vuorossa yrtti- ja kukkaruukkujen miettiminen. Ensi viikolla haen kesäkukat ilostuttamaan mutta perinteiset, ruskeat saviruukut näyttivät nyt jotenkin kauhean tylsiltä. Eikun tuunaamaan...


Joka kodista löytyy varmasti näitä ruskeita saviruukkuja. Niiden tuunaaminen uudeksi on helppoa.
Aluksi tein kokeeksi pari mansikkaruukkua ja niistä innostuneena, muutama muukin vielä tulossa. :)


Käytin ulkoilmaankin sopivia askartelumaaleja. Pilkut ovat rei'ittimestä tullutta paperisilppua, jonka kiinnitin decopace-lakalla. Tuleepa vähemmän paperijätettä. :)

9 kommenttia:

 1. Vau miten söpöt! Minulla ei ole ruukkuja, ei kukkiakaan;( Ehkäpä joskus, tai sitten ei.... Ruukut ovat kyllä niin upeat että eihän ne enää kukkia tarvikaan;)

  VastaaPoista
 2. Ihania ruukkuja!!
  Toisaalta tykkään myös saven värisistä, ne sopii meidän talon väriin. =)

  VastaaPoista
 3. Koo, minunkin silmään on nuo ruskeat ruukut viehättää itessään kun "romuisesta" tykkään, mutta nyt kaipaan piristystä ja väriä raskaan kevään jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Meillä muksut teki tällä tapaa mummeille äitienpäivälahjat. Olivat innoissaan kun pääsivät itse maalaamaan. Jälki ei ehkä ollutkovin tasaista, mutta taatusti rakkaudella sudittua. :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kivoja! Tuli kyllä niin himotus maalailla itsekin :) Kerrotkos vielä, että millä ohjelmalla teit tuon töittesi kollaasin? Olisi kiva idea tehdä itsekin :)

  VastaaPoista
 6. Kovasti fanitan sun blogia.. ihania juttuja pilvin pimein! :)

  www.elluelina.vuodatus.net

  VastaaPoista
 7. Ensinnäkin mihin ihmeessä täältä on kommentteja kadonnu :O Mitä tämä blogger oikein sekoilee :(

  Katja, kiitos <3 Tein sen ihan "käsin". Muokkasin Photarilla kuvat 100x100 pixelin kokoisiksi ja kokosin ne tuonne kollaasiksi. Kyllähän se hetken vei aikaa mutta aika näppärästi ne kuitenki tuli. Jos tarvit lisää ohjeistusta niin laita vaikka mailia, neuvon kyllä. :)

  Ellu, kiitos ompa kiva kuulla :) Tutustun sinunkin blogiisi kyllä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos avusta, minäpä koitan itsekin noin kunhan saan taiottua siihen aikaa! =)

  VastaaPoista