keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Jättimansikka

Aloitellaan tulevana viikonloppuna karavaanari kesämme. Ollaan taas lähdössä vähän kirppistelemään ja katteleen uusia maisemia. Taas on toiveissa tehdä mukavia löytöjä ja niitä vartenhan tarvitaan vähän isompi kauppakassi.
Mulla on muhinut jo pitemmän aikaa haave mansikkakassista. Mansikka on vaan muodoltaan vähän hankalempi kassinmuoto. Olen tuuminut ja pähkäillyt että minkälainen olisi hyvä. Yhdenlaisen kokeilun nyt tein aluksi, mutta hiomista tämä vielä vaatii. :)
Kun kassi on laskettuna johonkin on se tällaisen epämuotoisen pallon muotoinen. :)
Edessä pienempi mansikka joka toimii taskuna.Jotta kassi saisi mansikan muodon olalla roikkuessa, lisäsin alaosaan palasen jonka sisässä on vähän pehmustetta että se pitää muotonsa. Kokeilin huviksi tehdä palasen eri kankaasta kuin itse kassi. Kuten jo aiemmin mainitsin niin muokattavaa löytyy, mutta kyllä kassi ajaa asiansa. Alaosa olisi saattanu toimia paremmin jos sekin olisi ollut samaa kangasta kuin kassi, mutta tällä tavalla tuli vähän erilaista ilmettä kassille. Kassi on tosiaan perus kangaskassia suurempi - isompia ostoksia varten. :)*  *  *  *  *


Huomasin että lukijoita on jo 100!  
Mahtavaa! 
Olen teistä jokaisesta hyvin iloinen.
Ehkä olisi hyvä syy pitää arvonta, kun teitä on tosiaan jo niin suuri määrä. :)

Kysynkin teiltä mitä toivoisitte palkinnoksi?

3 kommenttia:

  1. Vau miten kiva!!! Palkinnoksi joku Sinun suunnitelma kassi tietenkin, ovat niin upeita!!!

    VastaaPoista
  2. ei varmaan yllätä, että kassi on mielestäni upee!
    Ja samaa mieltä kuin kewa, joku kassihan se olis paras palkint ;)

    VastaaPoista