torstai 16. joulukuuta 2010

Rockimpi kassi ja pehmeää pakettiaEnsinnäkin, en uskonut että 20 lukijaa tulisi täyteen näin nopeasti. Olen teistä kaikista hyvin iloinen, tervetuloa! 

Koska ompelukonettani ei kuulu eikä näy, uhmasin tänään periaatettani (en ompele ikinä enää vanhalla koneellani joka tekee yleensä hyppytikkejä vaikka on huollettu) ja yritin ommella uutta kassia. Tarkoitukseni oli kokeilla vielä yhtä erilaista kahvojen kiinnitys tapaa maatuskakassiin, että tietäisin mikä olisi paras. Noh, ensinnäkin tämä tapa kiinnittää kahvat oli huono maatuskakassiin ja hermot oli mennä kun taas kerran ommel oli kaameaa. Hyppytikkejä hyppytikin perään - purkamista ja murinaa... Tällä vanhalla koneella en kyllä arvontakassia voi tehdä kun ei siitä siisti tule.

En ole muuten maatuskakassia testannut "tosi toimessa" että kestääkö varmasti ruokakamojen kantamisessa, mutta ainakin kevyempien ostosten kantoon sopii hyvin. Täytyy tosin testata vielä paremmin ensi kauppareissulla.

Lopulta sain jotain väkerrettyä valmiiksi jämäpalasista ja tällä kertaa tuloksena oli itselle vähän "rockimpi" kassi. :)Tähän kassiin kokeilin tuollaisia pusuhuulia. Toimii suu noinkin. :) Ja kaikki nämä kassithan on tehty kierrätysmateriaaleista - kanttinauhaa ja lankaa lukuunottamatta.


*  *  *  *  *


Posteljooni kiikutti tänään pari pehmeää pakettiakin. Ensimmäisestä suurkiitos Tikbumsan Sanille! Teimme kangasvaihtarit ja tykkäsin kaikista kankaista! :) (postittelen sinulle Sani mahd. pian)
Toinen paketti tuli Sampsukasta ja sisälsi näitä herkullisia trikoita. Tuosta lohikäärmeestä oli tarkoitus tehdä esikoiselle paita joululahjaksi, mutta huonolta näyttää että saisin sen tehtyä.
Ja sitten siihen arvontaan! Laitan sen pystyyn vaikkei konetta vielä ole, eiköhän se tule arvonnan päättymiseen mennessä (peukut pystyyn). :) Laitan arvonnasta uuden postauksen vielä.

2 kommenttia:

  1. Carula, huomion tämän mukaan arvontaan vaikka kommenttisi ei ollu tuossa arvontapostauksessa. :)
    eli noup hätä.

    VastaaPoista