keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vähän kangasta kirppikseltäOstin eilen kirppikseltä vähän kangasta. Kangasta on tulossa kyllä muutamasta muutakin paikkaa. Lienevät postissa jo, kunhan sinne pääsisin käymään.Tämä on pussilakana, mutta niin hyväkuntoinen että kankaaksi ostin.Tämä taas lienee ihan käyttämätön, melko suuri kankaanpalanen. Tiedä sitten että onko oikeasti vanhaa vai jotain uutta tuotantoa.


Koska ompelukoneeni on edelleen (!!!) huollossa, niin en vielä voi luvata arvontaa mutta tehdäänpä niin että kunhan 20 lukijaa on täynnä lupaan pitää arvonnan. Eiköhän siihen mennessä koneenikin ole saapunut. Ja palkintona voisi olla kassi (mulla on muutama muukin idea tuon Maatuskan lisäksi, kunhan pääsisin kokeilemaan toimiiko).

3 kommenttia:

 1. Taitaa tulla kuule tuosta vaan sulle 20 lukijaa, olet tosi suosittu ;) toivottavasti saat pian koneen ja pääset huristelemaan ihanuuksia!!!

  VastaaPoista
 2. No nyt on 20 täynnä kun liityin! Miten mä en ole ennen tajunnutkaan tätä sun blogia, vai oonko? No, nyt olen tajunnut ja uusi vakkarilukija ilmoittautuu hei vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Elisa, olit kyllä oikeassa. Heh en itse uskonut että 20 lukijaa tulisi noin äkkiä! Ihana juttu, olen hyvin iloinen. <3

  Laura, onpa mukavaa että löysit tänne! :) Minäkin luen blogiasi aktiivisesti ja tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista