torstai 10. helmikuuta 2011

Hattivatteja kansissa

Teki taas mieli tehdä jotain, muttei aikaa ollut tänään mihinkään ihmeelliseen. Ystäväni on saamassa parin kuukauden päästä pienen käärön ja ajattelin tehdä hänelle ilahduttamaan neuvolakortinkannet.

Voih miksi näiden teko on minusta niin työlästä. :( Jotenki minusta ei ole näitä näpertämään tai sitten pitäisi harjoitella lisää ja lisää...Ystäväpariskuntamme on rock-henkinen joten kankaan valinta tuotti vähän pähkäilyä. Retrohenkisestä he eivät tykkää, enkä halunnut kuitenkaan mitään "synkkääkään" tehdä kun en tiedä mitä mieltä olisivat sellaisesta näissä neuvolakortinkansissa. Tiedän että he tykkäävät jonkin verran muumeista ja nimenomaan "Muumilaakson pahiksista" joten valitsin kankaaksi tämän Hattivatti-aiheen.Sisäpuolelle mustaa ja vihreää puuvillaa. Nappikiinnitys kanteen - pysyypä kortit tallessa. :)

Löysin tosiaan tätä yhtä haaveilemaani muumikangasta Kajaanin reissulla tarjouksesta. Tai tämä on oikeasti pussilakana, mutta mitä sen väliä. :)Ostin myös tämän herkullisen värisen muumikäsipyyhkeen. Kevät saa jo tulla!!

6 kommenttia:

 1. Minusta taas varsinkin tuo sisäkangas on aivan ihanaa <3 On toki muutenkin tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa hienot kannet! Kyllä tuo minusta rock-henkisille menee hyvinkin. Noiden tekemistä en olekaan vielä kokeillut.

  VastaaPoista
 3. Todella kivat kannet!
  Jak ivasti toi särmää toi sisäpuoli!
  Mun pitäs kans tehdä neuvolakorttikannet, ei ole ton oman tytön kortillekkaan saanu aikaikseks viel tehd ja sit ois pari kaveria joille olen aikonut tehdä :)
  Jos sitä täst nyt sai sen inspiraation tehdä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista kommenteista! :)

  Sani, toivottavasti sait inspiraation kansien tekoon :) Ihan mukavaa näperrystä vaikkakin minusta jotenki vaikeaa, en tiiä miksi. :D

  VastaaPoista