torstai 3. helmikuuta 2011

Pienet ostokset kirpulta

Eilen taas pikainen piipahdus kirpparilla ja saipahan taas todeta, että jos tämän "kylän" kirppareilta jotain kivaa sattuu löytämään niin pilvissä on hinnat. Ei tietoakaan enää "kirppari kierrättämisestä" vaan tuntuu että nykyisin ihmiset haluaa rikastua myymällä kirpparilla. :( Harmillista! Mutta jotain pientä tarttui silti mukaan...Ihana, retroinen meikkipussukka.Herkullinen ompputarjotin.Ihana ruskea, suurikokoinen pöytäliina. Pitsiä molemmissa päissä.
(Ompeluksiin tämä menee)
Rahaa meni yhteensä 6,50 € eli nämä sain ihan kohtuu hinnalla. :)

8 kommenttia:

 1. Jep jep. Helsigissä ei tunnu halvalla löytävän mitään muuta kuin rikkonaista ja likaista. Jos niitäkään...
  Täällä on tietysti paaaaaljon ottajia kaikelle, että hinnatkin johtunee siitä.
  Mutta kaupungin kierrätyskeskus se vasta onkin "kierrättäjä", hirveät hinnat ja eivät ota ehjiä huonekaluja vastaan. Ottavat kyllä rikkonaisia 60-luvulta tai sitä vanhempia ja myyvät aivan järkyttävillä hinnoilla. Onneksi Espoossa ja Vantaalla ollaan vielä järjissään.

  Anteeksi tämä purkaus :D Kivoja löytöjä muuten.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo pöytäliina. Täältä meiltäpäin on kans ihan turha yrittää kirppareilta löytää mitään aarteita edullisesti.

  VastaaPoista
 3. aeno, me asuttiin 8 vuotta pk-seudulla ja silloin ainakin tehtiin mahtilöytöjä just Espoon kierrätyksestä, Fidoilta, Akselista yms. tykkäsin käydä niissä kun tavara vaihtu useesti ja löyty kivoja juttuja. Voi olla et nykyisin sielläkin on hinnat noussu - en ole pitkään aikaan käynyt.

  Täälläpäin kierrätyskeskus toiminta ei toimi ollenkaan ja ne kamat mitä on sinne eksyny myyntiin on minusta aivan roskiskamaa. :(

  Lumikettu, harmillista ettei kirppareilta tee enää samalla tavalla löytöjä kuin ennen. :/ Tai sitten ottajia on nykyisin enemmän...tosin mieheni mielestä nyt on "kirppislama". Semmosta törkyä nämä meiän kylän kirppikset on kyllä täynnä.

  VastaaPoista
 4. Espoon ja Vantaan kierrätyskeskukset on loistavia. Fidoilla on hinnat nousseet aika paljon ihan viimeisen vuoden aikana. Ainakin sillä yhdellä missä työntekijät ovat nuorempia ja hinnoittelevat kovemmalla kouralla kuin toisen vanhat tädit :)
  Tänne on kyllä tullut hirvittävästi itsepalvelukirppiksiä vähän sinne tänne. Pitäisi kiertää enemmän :D
  Emmaus on ihan paras. Siellä on hinnat kohdillaan :)

  VastaaPoista
 5. aeno, joo Emmauksellakin oon käynyt ja tykkäsin :) Kierrän kyllä mahdollisuuksien mukaan aina kirpparit jos jonnekki reissuun mennään. :) Se on semmoinen itsestäänselvyys. ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja juttuja löysit! :) Minäkin ihmettelen, että nykyään kirppiksillä on myynnissä aika paljon vaan semmoisia venähtäneitä halppisvaatteita ja sit niistä pyydetään vielä hirveä hinta. Aika harvoin siis mitään kivaa ja kohtuu hinnoilla. Joista pienistä kylistä löytyy joskus hyviä aarteita, jos ne myy siellä jotain jäämistöä.
  Kiva muuten myös tui pikku myy laukku!

  Meillä on muuten Aurinkomaassa arpajaiset, tervetuloa vierailulle! :)

  http://aurinkomaanverstas.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kivat ostokset! Meillä ei ole halpoja kirppiksiä ollenkaan, kallein vielä SPR! Harvoin jotain huippulöytö, hintakin niissä aika korkea...

  VastaaPoista