torstai 24. helmikuuta 2011

Iloisen värikästä peruspaitaa

Silloin kun ei kuule omia ajatuksiaan, eikä ideoista saa selkoa on hyvä aika ommella jotain perusjuttuja. Tällä kertaa ompeluksiin pääsi esikoille kaksi peruspaitaa kesäksi.


Nostan hattua niille jotka helposti saa näissä printtikankaissa kuviot kohdistettua. Itellä oli melkoinen homma yrittää saada kuviot tasalleen. :)


Kuviokankaat on ostettu Sampsukasta. Yksiväriset trikoot hihoissa taitaa olla Eurokankaasta ostettuja. En ollu hirveen tyytyväinen noihin kuviokankaisiin. Pitäisi olla hintaansa nähden laadukkaampia.


Rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Nätit puserot :) Tykkään noista kuviollinen miehusta yksväriset hihat yhdistelmästä. Pitäis itekin alkaa kesävaatteita urakoimaan!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat, lohikäärme paita meillä pitkähihaisena ja en ole edes yrittänyt kohdistaa kuvioita, aina pihina katson miten saisin ennemmän kangasta riittämään...

  VastaaPoista
 3. Oi, toi monsteri-paita on ihana :)

  VastaaPoista
 4. uskomattoman ihania vaatteita ^^ ja muutenkin koko blogi on aivan ihana, tykkään :)

  VastaaPoista
 5. kivat paidat teit :) mä en kuvio kankaista edes yritä kohdistaa kuvioita, ellei ole joku yksinkertanen, mutta noista en olis lähteny edes yrittämään, oon niin laiska

  VastaaPoista
 6. en minäkään kyllä edes yritä kuosikankaita kohdistella, hermothan siinä vain menee :P raidat vielä onnistuu mutta kuviojutuissa annan heti suosiolla periksi :D örkkipaita on ihq!

  VastaaPoista