lauantai 12. helmikuuta 2011

Pieni norsu se marssii näin...

Täällä on ompelukone surissu aktiivisena nyt viikonlopun aikana. Olen työstäny mm. arpajaisvoittoa, esikoisen kesätakkia ja juhlahousuja, oman juhlamekon tuunausta.... ja tätä norsukassia

Tämä kassi oli menossa alunperin lahjaksi ja lahjansaajan maun tietäen tein kassista aika pelkistetyn - jättäen kaiken väkerryksen ja piperryksen pois. Mutta kuinkas sitten kävikään... esikoinen näki valmiin kassin ja omi sen heti itelleen lelu- ja kauppakassiksi. Oli heti lähössä kassi olalla kauppaan. :) En sitten raaskinut riistää kassia häneltä enää takaisin.
Jos oisin alunperin tiennyt kassin jäävän meille, olisin varmaan kehitellyt tähän jotain lisääkin mutta käyttökelpoinen lelukassi näinkin. :)

Tässä kassissa on paljon paranneltavaa, jos joskus tällaisen vielä tekisin.Kassin toiselle puolelle ompelin hännän ja rusetin. :) Pieni nappikin koristeena.Materiaalit kierrätettyjä.  
Toivottavasti ette kyllästy näihin kassipostauksiin. ;)


*  *  *  *  *

Viime kerran kirppisreissulta mukaan tarttui nämä kivan kesäiset, vanhat lasit. Tykkään kovasti näistä vanhoista, kuviollisista laseista. Harmikseen ne on monesti sitä ohutta lasia, menevät herkästi rikki.


Nämä yksilöt ovat paksumpaa lasia. :) Maksoivat 0,30 € / kpl.Ja muutama tekstiili ompeluksiin. Vihreä lienee markiisikangasta, näyttää hassun kiiltävältä kuvassa.


Muista ompeluksista laitan kuvia kunhan ensin ehtisin ne kuvaamaan. :)


Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

2 kommenttia: