maanantai 10. tammikuuta 2011

Kankaiden vaihtomarkkinatAvaan tähän kankaiden vaihtomarkkinat. Kaapistani löytyy minulle ylimääräisiä kankaita, joista haluaisin päästä eroon ja ensi sijaisesti vaihtaisin näitä toisiin kankaisiin. Kaikenlaisia kankaita saa tarjota, kun en tiedä mitä saattaisin tarvita. :) Lisään tähän uusia kankaita aina kun tulee ja poistelen kunhan jokin kangas on mennyt. Kysele jos haluat lisätietoja. :)


*  *  *  *  *

Puuvillakankaat:


Marimekko (Jatta?)  
Koko: 57x146 cm
Reunassa lukee "Marimekko Jatta", tekstin loppuosa siis uupuu. Reunat ommeltu. Sain tämän äidiltäni, oiskohan käyttänyt liinana. Kankaassa toistuu veden sinisiä ja vihreitä raitoja.Tätä punaista kangasta minulla on vähän enemmän ja osasta voisin luopua. Kerro millaista palaa tarvitsisit, niin katson liikeneekö. :) Kangas käyttämätöntä.

LISÄYS: Tätä löytyisi myös vihreällä ja ruskealla pohjalla!Tätä sinistä kangasta minulla on vähän enemmän ja osasta voisin luopua. Kerro millaista palaa tarvitsisit, niin katson liikeneekö. :) Kangas käyttämätöntä.Koko: 46x316 cm
Oliskohan tämä alunperin ollut joku pussilakana(?). Kangas vähän pehmeää ja värit vähän vaaleammat kuin kuvassa. Kangas ei ole enää täysin priimaa, joitain virheitä (pieniä reikiä ym.) löysin pikaisella syynäyksellä. Tilkkutöihin tms. varmasti oikein kelpo. PUL-kankaat:
 

Koko: Mittaan vielä tarkemmin
Tätä Sampsukasta ostettua Pulia on vielä aika hyvänkokoinen palanen kun ompelukoneeni ei suostunu tätä ompelemaan. :(

7 kommenttia:

 1. ihana tuo punainen missä kukkia... kuin iso kuvi muuten on..? vaihdosta nyt en tiedä mulla oma varasto aika minimaalnen, mutta sattaisin ola halukas sitä hankkimaan... siitä tulis ihana mekko...

  VastaaPoista
 2. Tuosta punaisesta olen itsekkin miettinyt mekon tekoa. :) Ois just passeli siihen.

  Mulla ei ole sitä kangasta tässä ihan hollilla nyt että voisin kuviota mitata, mutta voin tehdä sen myöhemmin tarvittaessa.

  Laita mulle vaikka sähköpostia jos olisit halukas tuota ottamaan niin mietitään sitten miten tehdään, jos sinulla ei ole vaihdossa mitään tarjota. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onko tuo ihana PUL -kangas millaista? Tuleeko siitä oikeastaan ainoastaan vaippoja, vai voisiko tehdä vaikka kosteudenpitävän takin tai hatun? Eli hengittääkö se ja onko se ominaisuuksiltaan yl. millainen vaatteeseen? En ole koskaan noihin tarkemmin tutustunut :) Jos siitä saisi jotain muutakin vaippoja, niin voisin olla kiinnostunut! :)

  VastaaPoista
 4. Katja, ostin tuota kangasta just takkia varten ja olen lukenut että soveltuisi sellaiseenkin hyvin. Tuollaisesta kankaasta olen nähnyt mm. hanskoja ja takkeja. Pitäisi soveltua hyvin muihinkin vaatteisiin kuin vaippoihin vain. Mun ompelukone vaan sylttäs tuota kangasta joten aattelin luovuttaa ja laittaa kankaan eteenpäin. Laita Katja mulle sähköpostia jos tahtoisit tuon ja olisko sulla vaihtarikankaita?

  VastaaPoista
 5. Ui hitsit kun en ole muistanut sairastuttuani käydä vilkauilemassa oletko vastannut! Minäpä lähden heti laittamaan viestiä! :)

  VastaaPoista
 6. Heips, onkos sulla nämä kankaat vielä vaihdettavissa? Voisin käydä läpi tuota omaa varastoa, retrokankaita ainakin löytyy. :)

  VastaaPoista
 7. Heidi, on juu ja lisääkin olisi mutta en ole saanut aikaiseksi naputella tänne. :) Laita Heidi minulle sähköpostia niin tutkaillaan mitä meiltä löytyy ja mitä voitas vaihdella :)

  VastaaPoista