tiistai 4. tammikuuta 2011

Kannu täyteen, kiitos!Ompelusten pieneksi vasta painoksi tähän väliin lempparikannuni pienestä keräilykasastani. Listasin mieluisimmat mehu/maitokannut ja kermanekat (tässä ei siis kaikki mitä meillä on). Mittakannut sun muut on sitten asia vielä erikseen.


Mieluisimmat kermanekkani ovat nämä punainen, vähän jo elämää nähnyt kukkakannu ja vihreä Kastehelmi-sarjan kannu. Molemmat täysin käyttökelpoisia ja ostettu kirpputorilta.
Maitokannuni:


Muumien "Perhe-kannu", Arabia (molemmilta puolilta kuvattuna).

Vanha Arabian kukkokannu. Tämän sain mummoltani. Harmikseen kannu ei ole täysin virheetön vaan yläreunassa on pieni halkeama.Mehukannuni:Tämä kukkakannu on isomummoni vanha. Samaan settiin kannun kanssa kuului 6 kpl:tta lasejakin, mutta ne olivat valitettavasti niin ohkaista lasia, että ovat hajonneet. Kannu on paksua lasia.


Emalinen sydänkannu (Jugoslavia). Arviolta n. 1 litran vetoinen. Kirpputorilta.


Emalinen mansikkakannu (Jugoslavia). Arviolta n. 2 litran vetoinen. Kirpputorilta.


 
 
Muumien "Seikkailu-kannu", Arabia (molemmilta puolilta kuvattuna).
 
 
Sydänkannu. Arviolta n. 1 litran vetoinen. Kirpputorilta.Sydänkannu. Arviolta 1 litran vetoinen. Hauskasti muistuttaa kahvinkeittimen pannua, mutta tuskin on sellainen (?). Kirpputorilta.
Aika sydän voittoista on. :) Ostaisin ehkä enemmänkin kivoja kannuja kirpputoreilta, mutta osa alkaa olemaan liian kovissa hinnoissa, että raaskisin edes harkita.
Olisi kiva kuulla mielipidettä että kiinnostaako jotku tällaiset jutut vai pysynkö enemmän ompelusaiheissa? Ja jos kiinnostaa niin mistä haluaisitte, että tekisin juttua?


Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! <3


Arvonta vielä hetken voimassa!!!

7 kommenttia:

 1. Oo miten hurmaavia kannuja! Ajatella, että jollakin on jopa useampi kermanekka mistä valita... minulla on vain se yksi ja ainoa, jasekin tylsästi Kärkkäiseltä ostettu... pitänee jalkautua kirpputorille minunkin!

  Postaa toki ihmeessä välillä astioistakin, tai keittiöpyyhkeistä tai sateenvarjoista tai ihan mistä vain itse tykkäät, minä ainakin olen niin herkästi syttyvää materiaalia että inspiroidun vaikka mistä!

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa!! Ihania kannusia! <3

  VastaaPoista
 3. Wau, mikä kokoelma! Aivan ihania.
  Eli kiinnostaa kyllä tällaisetkin postaukset :)

  VastaaPoista
 4. Jopas on mahtava määrä kannuja! :) ja niin nättejä.
  Näit on kiva lueskella, lisää vain.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! <3 Eli vastaavan tyylisiä postauksia tulossa jatkossakin keräysaarteista tms. :)

  Virvatuli, mulla kyllä ois mielestäni aivan ihania astioita, keittiöpyyhkeitä yms. kirppislöytöjä joista vois jutun tehdä. Ehkä niistä myöhemmin. Ja sateenvarjoistakin ois yks juttu mielessä mutta katsotaan sitä joskus myöhemmin :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kannuja. Vieläkö keräilet?

  VastaaPoista