tiistai 21. joulukuuta 2010

Elävä liekki valtaa kodinAlkaa olemaan jo sen verran kaikenlaista kiirusta näin likellä joulua ettei oikein tiedä mistä vielä jutun tekisin. Jaan pienen tunnelmatilan meiltä kotoa. Pukin apulaisena olen ollut ja vieläkin pitäisi lahjoja kääriä pakettiin, leipoa, laittaa, touhuta, siivota...ennenkuin pääsee rauhottumaan. :)


 


Tulihan minulle pari herkullista pehmeää pakettiakin...Kolme ensimmäistä ylhäältä on joustofroteeta Hannan kankaasta. Pikkuisen petyin kyllä nuihin, kun frotee on tosi ohuen tuntoista. Olin kaavaillut esikolle housuja, mutta en noista voi kyllä housuja tehdä. Ehkä jotain muuta täytyy keksiä. Sitten tuli Ikasyrilta paria trikoota (Keiju ja Punahilkka <3) ja kolmea eri velouria. Ikasyrin kankaat oli kyllä herkkuja kaikki! :)

Soitimpa taas siitä ompelukoneestani ja sainkin sitten tietooni että kone oli palautunu nyt takaisin HH:lle kun huolto ei ollut koskaan (!!!!) noutanu edes konettani postista huoltoon. Kone lähtee kuulemma uudelleen huoltoon ja toivottavasti se sitten noudetaan ja korjataan. Eivät osannu luvata yhtään millon kone tulisi - voi kuulemma kestää. Asiakaspalvelija kehotti laittamaan korvausreklamaatiota - arvatkaa vaan laitanko!! Nyt joutuu vielä odotella ompeluksia...anteeksi narinani. <:)

2 kommenttia:

 1. Höh, miten on käynyt ompelukoneen kanssa! :/

  Ihanan tunnelmallista täällä jo, kaksi yötä ennää!! :) :)

  VastaaPoista
 2. Mä tuon ompelukoneen kanssa olisin käynyt jo ravistelemassa raivoissani sielt niit tyyppejä... :( grrr

  Ihania kankaita :)

  ja kiitoksia, kangaspaketin noudin postista jo eilen :)

  VastaaPoista