sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Tilpehööritaivas


Tämän päivän juttuun keksin aiheen siivotessani vaatehuonetta ja ihmettelemällä minne ihmeessä survoisin kaikki kankaani säilytykseen kun kangashyllyille ei täällä asunnossa ole tilaa.

Minulla on paljon kankaita ihan kaupan muovikasseissa ja ne ovat todella epäkäytännöllisiä ja saattavat hajota liian painavista kankaista. Olen havainnut että kaikkein parhaimpia kasseja kankaiden säilytykseen ovat tällaiset "ei kertakäyttöiset", muoviset kassit. Useimmiten tällaiset kassit on vaan rumia, kaupan nimellä varusteltuja kauppakasseja tai sitten niitä sinisiä Ikean säkkejä. Toimiihan nekin mutta "sisustuksellisesti" ne ei oo kovin kivoja. Löytyyhän joidenkin kauppojen valikoimista kivan kuosisiakin kyseisiä kasseja, mutta ne saattavat maksaa sitten pikkuisen liikaa tällaiseen tarkoitukseen. Noh ei hätää! Keksin tähän ratkaisun. :)

Ruotsin maassa on sellainen "tilpehööritaivas" kun Lagerhaus. Kauppoja on ympäri Ruotsia ja ne on pullollaan kaikkea ihanaa "krääsää". Heidän valikoimasta löytyy myös hirmu kivoja muovisia kasseja. Kassien kuosit vaihtuu muutaman kerran vuodessa ja oikeastaan joka kausivalikoimasta löytyy ainakin omaan makuun sopivia.

Kassit ovat todella kestäviä, kauniin näköisiä, suuri kokoisia ja mikä parasta ne maksaa 15 kruunua eli n. 1,70 €! Mulla on tällä hetkellä yksi sellainen kassi käytössä ja se on ihan paras. Hyvin voisin kuvitella niitä yhdenlaiseksi sisustusjutuksi ompeluhuoneeseen. Ja voihan niissä säilyttää muutakin. :)

Tällä hetkellä heidän kassivalikoima näyttää nettisivujen mukaan tältä:Minusta näistä kivoimmat ovat sydämet, pöllöt, hedelmät ja mustat kukat. Miellyttääkö teidän silmää? Viime kevään valikoima oli minusta kivempi kun joukossa oli paljon "retrokuoseja". Minulla on tällä erää valitettavasti vain tämä yksi kassi:Suosittelen kyllä lämpimästi jos liikutte Ruotsissa niin poiketkaa Lagerhausilla jos esimerkiksi tällaisia kasseja toivoisitte tai ihan muutenkin. Onhan heidän valikoimassa vaikka mitä. Tässä pieniä poimintoja nettisivuilta:Veikeitä purkkeja, astioita ja muuta kodin tavaraa.

Joulutavaraa, sisustusesineitä ja mm. tuo hauska robotti teesihti. :)Hauska robotti munakello, keilapeli ym. Nettisivuilla on vain osa tuotteista, liikkeessä valikoima on laajempi. Ja mikä parasta hinnat ovat melko edulliset.

5 kommenttia:

 1. Onpa aivan ihania juttuja Lagerhausissa! Harmillista, kun eivät myy netin kautta. Sivuilla oli mm. ihastuttava pöllötyyny <3 ja tosiaan noi astiat näyttää herkulliselta! jotenkin marimekkohenkisiä - meillä on niitä oiva-sarjan siirtolapuutarha-astioita ja Lagerhausin astiat toivat kyllä ne mieleen. Milloin kävit itse?

  VastaaPoista
 2. Ai niin, tiedätkin varmaan ennestään Designtorgetin, joka niinikään on Ruotsinmaalta, ja sieltä voi tilata myös netin kautta :) Siellä on myöskin kaikkea hauskaa, jollaisesta sinäkin näytät pitävän ;) Itse aina silloin tällöin käyn hauskuuttamassa itseäni nettisivuilla ja suunnittelemassa, mitä kaikkea voisinkaan (joskus tulevaisuudessa) tilata...

  VastaaPoista
 3. Noi muovikassit on hyviä. Mulla useampi käytös, joskin ei tod noin hienoilla kuoseilla :D

  VastaaPoista
 4. Elisa, ollaan käyty Ruotsissa nyt useemman kerran 2,5v sisään. Laivalla, asuntovaunuileen ja sitte viimeksi helmikuussa hääpäivää "juhlistaan" pieni vkloppu reissu. Ihania paikkoja siellä ja mm. kirppikset toimii paljon paremmin kuin suomessa :)

  VastaaPoista
 5. Mä haluan tuollaisen robottimunakellon. :D Aivan ihquja tuotteita tolla firmalla.

  VastaaPoista