perjantai 10. joulukuuta 2010

Maistuisiko kuppi teetä?Tykkään kuin hullu puurosta japanilaisen Decolen tuotteista. Heidän valikoimaan kuuluu vaikka ja mitä mutta keskityn nyt pieneen juttuun teehetkien ihanuuksista. Valitettavasti suurin osa jutussa esiintyvistä kuvista on "vanhoista arkistoistani", joten tarkkoja kuvien tietoa en enää muista mutta joitakin tuotteita myy mm. Japanese Gift Market. Tuolta kaupasta olen itsekkin aikoinaan jotain tilannut.

Nämä on niin ihania että tekisi mieli haalia näitä itselle. Olisi melko kiva piristys arkisiin teehetkiin. :)

 


Katsokaa nyt tuotakin Punahilkkaa. :) Tuohon pieneen koriin vaan teepussi ja ystävän kanssa teetä nauttimaan.
Decolen valikoimaan kuuluu paljon Punahilkka-tuotteita ja paljon, paljon muuta. Olen kai aikalailla lapsenmielinen kun kaikki tällainen "pieni söpö" ihastuttaa minua kovasti. Muutenkin japanilaiset suunnittelevat kaikkia ihanaa, mitä haluaisin itselleni. :) Säästämme miehen kanssa rahaa, että muutaman vuoden sisällä päästäisiin Japaniin vähän tutkailemaan kaikkea läheltä. :)
Tässä teesetti kahdelle. Ihanat maatuskakupit. :)Ja tässä ihanaa "retrohtavaa" pannua. Varsinkin tuo oranssi ois ihana. :)

Ihania Hannun ja Kertun piparkakkutaloja.


Pitää kyllä välillä kovasti miettiä mistä tekisin jutun tähän joulukalenteriin kun nyt en ompeluksiakaan pääse tekemään. Toivon mukaan koneeni palaisi pian niin pääsisin taas ideoita toteuttamaan. :)

Edelliseen postaukseen viitaten - taidan pitää jossain vaiheessa arpajaiset tuollaisesta kassista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti