lauantai 4. joulukuuta 2010

PeltipurkkimuumejaTänään ei oo oikein ideoita pulpahdellut pintaan ja olikin hiukan hankalaa keksiä mistä tänään oikein jutun tekisin. Pitkään pähkäilin muutaman aiheen kanssa mutta päädyin lopulta nyt tällä kertaa tähän. Ajattelin vähän valottaa minun muumifriikkeyttäni ja aloitan siitä "kevyemmästä päästä". :) On hyvin haastellista yrittää kuvata peltipurkkeja sisällä, pimeydessä, "keltaisen" lampunvalon alla että kuvat on sen mukaisia. 

Näitä peltipurkkeja olen keräillyt vasta niin lyhyen aikaa ettei minulla oli mitään spesiaaleja juttuja. Luulen että muistin kuvata kaikki, mutta voipi olla että jotain jäi vielä kuvaamatta. Meillä kun näitä purkkeja on ympäri taloa.Tämä pieni kuusi purkki pääsi tänään täydentämään kokoelmaani kun löysin tämän kirppikseltä 0,40€ hintaan. Oon kyllä tätä joskus kaupassakin katsellut, mutta se on aina jäänyt ostamatta. Nyt kun hinta oli kohdillaan, ajattelin napata tämän mukaan. :)Nämä pyöreät purkit on myöskin aika viimeisimpiä hankintoja KodinYkkösestä. Ylemmässä Mymmeli ja alemmassa Poliisimestari. Tuo Mymmeli on kyllä ehdottomasti yksi lempparipurkeistani.

Tee- ja kahvipurkkeja on kertynyt useammanlaisia.


Teepurkit:Kahvipurkit:


Unohdin tietenkin sitten kuvata tämän Mörkö-purkin, joten lainasin kuvan Prisman sivuilta (näihän ne kuvat olisikin siististi muokattuja).

Jos nyt joku miettii että juodaanko meillä tosiaan näin paljon teetä ja kahvia, että purkkeja pitää olla näin paljon. No ei juoda. :) Yhdessä purkissa on teetä ja yhdessä kahvia. Muut purkit ovat muussa käytössä. Säilytämme niissä mm. ompelutarvikkeitani, piparimuotteja, mysliä yms. Olen irrottanut noista teepurkeista ne sisällä olevat rautaosat, niin ne on saatu muuhun säilytykseen.


Muutenkin nämä purkit ovat meillä aika monipuolisessa käytössä. Niissä on kuivamuonaa, värikyniä, pieniä leluja yms.

Eikä tässä vielä kaikki. Joitakin purkkeja on kaksi samanlaista tai sitten joitakin purkkeja on kolmessa koossa, mutta kuviot on samanlaisia. Näitä en viitsinyt kuvata erikseen.

Muumeja jatkossa lisää.


6 kommenttia:

 1. No jopas, aikamoinen kasa :D
  Ja ihania kaikki!!!

  laitoin kankaista eilen s-postia, tarkista roskaposti jos ei ole näkynyt. :)

  VastaaPoista
 2. Heh, juu olen kyllä melkoinen keräilijä. <:)

  Luin justiinsa postisi! Jotain mieluista löytyy, laitan sinulle postia kuhan tässä tilanne rauhottuu. Kuvailen myös noita mun kankaita. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kokoelma. :)
  Vauvapalstan kautta löysin blogiisi.

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit! Mä kerään myös noita muumirasioita, mulla löytyy tosin vasta 5 kappaletta. Kenties joulupukki muistaa parilla lisäyksellä :) Tuntuu muuten keittiössä puuhastelu ja kokkailukin paljon mukavammalta, kun on riisit ja makaronit jne kätketty kauniisiin purkkeihin :)

  Täytyy alkaa itse myös kiertää ahkerammin kirppareita jos löytyis sieltä lisäystä omaan kokoelmaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kokoelma, oon hirmu kade! Rakastan itsekin noita, mutta en oo raskinu ostaa vasta kuin yhden keksilaatikon.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista <3

  Haaveena on että joku päivä olisi sellainen koti minne mahtuisi keittiöön näitä purkkeja kivasti esille. :)

  VastaaPoista