perjantai 3. joulukuuta 2010

Kauppakassin prototyyppiKolmas luukku auki! Mulle on tullut joku kauhea hinku tehdä kasseja. Mitään kaavaa mulla ei ole, mutta sain yksi ilta idean että otan vähän mittoja meidän kankaisesta kauppakassista ja suunnittelen sen mukaan sitten omanlaisen. Koska tarvittavia materiaaleja ei just nyt ole kauppakassin kokoiseen kassiin, niin ajattelin ensin kokeilla miten malli toimii pienemmässä "käsilaukussa". Pieniä korjauksia kaavaan vielä tulee, mutta aika tyytyväinen olen. :)Nyt vaan pitää materiaaleja hommata isompaan kassiin. Tässä kankaat on puuvillaa ja laitoin vuorenkin kassiin. Neidin posket on trikoota.Tämän kassin hihna on mitoitettu sen verran pitkäksi, että se menisi ihan aikuisenkin käytössä. Ehkä kesällä tuollainen voisikin olla hauska kesäkassi. :)Tämä kassi suljetaan tuollaisella napilla. Kauppakassiin sellaista ei tarvi. Neidin huivikin olisi voinut olla takapuolelta vähän eri mallinen. Noh, tämähän olikin vain prototyyppi. :)Karhu herrakin pääsi mannekiiniksi. :) Innostuin kyllä nyt kassien teosta, voi olla että näette vielä lisääkin erilaisia versioita kasseista.

Tervetuloa uudet lukijat! Toivottavasti tekin viihdytte!

5 kommenttia:

 1. Tooosi söpö <3 ! Tällaisia persoonallisuuksia voisit ehkä harkita sinne mistä puhuttiin? :)

  VastaaPoista
 2. Oi ku kiva kassi :)

  Minkätyylisiä ja värisiä kankaita tarvit? mulla tossa noit puuvillaisia aika kasa.. vois vaihtareita ajatella :D, mulle kelpaa kaikki ompelutavarat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista <3

  Elisa, joo mahdollisesti voiskin harkita. :)

  Sani, joo vaihtarit vois kiinnostaa! :) Voisitko ottaa jonku kuvan kankaista ja laitella vaikka sähköpostia niin jatkettais siellä? Voisin itekin katsella mitä kaikkea ois mulla ylimääräisenä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä katon täs illan tai huomisen aikana noi kankaat läjään ja nappasen kuvaa :)
  Ja laitan sit s-postia.

  VastaaPoista